Kezdőlap Álláspont ÚJABB BELTERÜLETBE VONÁS

ÚJABB BELTERÜLETBE VONÁS

1236
0
fotó: internet

A pénteki (01.17.) rendkívüli testületi ülésen újabb – képviselői tulajdonban lévő – területek belterületbe vonásáról döntött a „Civilek Mogyoródért” testületi többség. Ezúttal Hutter József képviselő által birtokolt földek kerültek átminősítésre.

Nem ez volt az első alkalom Paulovics Géza polgármestersége alatt, hogy a település fejlesztési irányait az határozta meg, hogy egyes képviselőknek Mogyoród melyik területén van földje, telke vagy telekrésze.

Emlékezetes, hogy korábban Dr. Varga A. Tamás és családja, Paulovics Géza édesanyja, Kurfis (tüzépes) László vagy Kapitány Attila érdekeltségébe tartozó területek kerültek átminősítésre vagy bevonásra, úgy hogy arról az akkori, érintett képviselő is szavazott, holott érdekeltsége miatt kizárásra kellett volna kerülnie.

A képviselői többség azonban Hutter József esetében sem érvényesítette ezt a jogszabályt.

Mint ismert, néhány hete 10 hektár erdő kivágását tette lehetővé szintén a “Civilek Mogyoródért” képviselői többség. Ez is olyan terület volt, amelyben maga a polgármester is érintett, de természetesen ő is szavazhatott a döntésről. (Az ezzel kapcsolatosan részleteket a korábban megjelent Folytatódnak a szabálytalanságok című cikkünkben olvashatnak.)