Kezdőlap Uncategorized Paulovics megfenyegette Kapitányt

Paulovics megfenyegette Kapitányt

2203
0
„Ha ezt nem hagyod abba Géza, nagyon beolvasok itt mindenki előtt. – majd a jelenlévőkhöz fordult – Engem a polgármester ma megfenyegetett… bíróságra megy, amennyiben én nem vagyok hajlandó mellé állni ennek az ügynek, ezt mondtad telefonba… ez nagyon unfair játék.”

A vitát az alábbi  30 másodperces videórészletben megtekinthetik:

Kapitány Attila azután tette a fenti, ideges kijelentését, miután a június 26-i GTB ülésen Paulovics Géza azt állította, az alpolgármester elfogult a Berektető ügyében. Kapitány Attila miután beszámolt a fenyegetésről kivonult az ülésről, majd kb. 10 perc múlva visszatért, és a következőket mondta:

 „… Egyáltalán nem vagyok elfogult… jogi eljárás az a része, hogy valaki a fellebbezési jogával élhet az arra ad lehetőséget, ha hibázott, hogy azt korrigálja, és ettől minket teljesen megfosztottak, akik itt ülnek, ezeknek az embereknek erre lehetősége nem volt.”

És valóban, amennyiben Paulovics Géza még április 24-én – amikor saját kezűleg átveszi a földhivatal határozatát – beszámol az aznapi rendes testületi ülésen a berektető belterületbe vonásáról, akkor ma nincs ügy, hiszen egy egyszerű fellebbezéssel orvosolható lett volna a hiba.

Paulovics Géza polgármester valószínűleg annyira fél, hogy az ügyben esetleg elmarasztalásra kerül a személye, hogy már nem riad vissza saját üzleti körének megfenyegetésétől sem. Ez viszont arra enged következtetni, hogy feltételezhetően a polgármester is érzi az ügyben a felelősségét, és most a választások közeledtével ez az ügy nagyon kínossá vált számára.