Kezdőlap Álláspont Pánikban a Polgármester

Pánikban a Polgármester

799
0

Paulovics Géza szinte vibrált a legutolsó ülésen, ahová a Berektető tulajdonosi kör egy részét is meghívták. Érdekes módon, az irányított hangulatkeltés ellenére is az volt az uralkodó vélemény, hogy a tulajdonosok elkötelezettek a belterületbe vonás mellett, egyúttal a település egészét hátrányosan érintő helyzetet nem szeretnének.

A polgármester magánakciója ugyanis egy maroknyi embernek igazán kifizetődő. A régi mogyoródi családokat, akik sok éve várnak erre, ne soroljuk ide, mert ők elfogadtak volna egy, a település számára is kedvező megoldást.

A szabálytalanságot, amivel ezt a „bulit” a polgármester intézte viszont nem, mert így igen kényes helyzetbe hozta ezeket a családokat is.

Akik igazán örömködnek azok a spekulánsok, akiket ezzel ingyen sok milliós haszonhoz juttatott Paulovics (magával az élen).

A településen élők 95%-nak pedig egyenesen hátrányos az ügy, mert az így kieső pénzeket sokszorosan nekik kell majd megfizetni.

Egy biztos, az ügyön Mogyoród már rövidtávon több száz millió forintot veszíthet, a polgármester viszont legalább 10 milliót nyerhet.

Paulovics Géza, igen kényes beszélgetéseket folytatott le, így az őt támogató üzleti kör is fellazulni látszik, sőt zsarolások és fenyegetések merültek fel az ügyben.

Ezzel a szabálytalan és számító lépéssel úgy néz ki, Paulovics nagyon elsakkozta magát, pánikolva próbál kikecmeregni, de szinte a teljes lakosságot maga ellen fordította ez ügyben.

BibE