Kezdőlap Álláspont KETTŐS BESZÉD

KETTŐS BESZÉD

676
0

A polgármester és a hozzá közel álló érdekszövetség, eddig elfelejtette a mogyoródiakat tájékoztatni a hitelről. Amikor mi beszámoltunk róla, elkezdték tagadni, mára azt a taktikát választották, hogy beismernek belőle részeket. Most az állítják a Mogyoródi Krónikában, hogy eddig 80 millió Ft hitelt hívtak le.

Arról azonban nem beszél, hogy miért, a Mogyoródi Krónika pedig kiszolgálja az új kommunikációs igényt. (Ez lenne az objektív és korrekt tájékoztatás, amit 2014-ben hirdetett magáról Paulovics.)

A táblázatból látható, hogy 421 millió forint hitel felvétele volt beütemezve 2019-re. Az, hogy ebből 80 millió forintot tudtak lehívni, csupán annyit jelent, hogy még hitelből sem tudják a fejlesztéseket megvalósítani!

Tény, hogy még az Egészségházat sem sikerült határidőre elkészíteni a sorozatos rossz döntések miatt, hiába áll rendelkezésre pályázat, és hiába van rá hitel.

Bár a honlapon még mindig ez áll:

„Az építés legkésőbb 2019. július 31-én zárul, majd ezt követően a korszerű új épület berendezése és a használatba vételi engedély megszerzése után, 2019. szeptemberben várható a rendelők megnyitása.”

A szeptember 23-ára tervezett átadót sem tudták megvalósítani, és október végénél hamarabb biztos nem lehet használatba venni az intézményt. Valószínűleg ezért nem sikerült még lehívni az erre ütemezett 139 millió hitel egészét.

Tehát vagy nem költi el a hitelt és félbehagy mindent, vagy amit elindított megépíti, de akkor 450 millió hitelt költ el erre a célra.

Erősen kettős kommunikációt folytat ez ügyben Paulovics, mert sosem látott fejlődést vizionál, de az erre szánt pénz elköltését tagadja.

Persze „Kampányban mindent lehet”, mondta erre Kapitány Attila többek füle hallatára, így nem csodálkozunk a dolgon. Szó szerint hülyének tájékozatlannak nézi a választókat.