Kezdőlap Álláspont Kétszer adja el ugyanazt

Kétszer adja el ugyanazt

693
0

Már beszámoltunk arról, hogy a polgármester szeptember 5-én közzétette saját közösségi oldalán, hogy mik az elvégzett beruházásai a 2014–2019-es ciklusnak. Legalábbis szerinte… Kihagyta azt a nem mellékes tényezőt, hogy a táblázatban általa szerepeltetett 2 milliárd forintnyi beruházásból 1,5 milliárd forint összegű fejlesztés mellett a folyamatban felirat látható. Kampánykiadványából kiderül, hogy ugyanezeket szeretné megvalósítani a következő ciklusban! Ki érti ezt?

Azt is megírtuk, hogy a folyamatban lévő beruházások közül egészen biztos, nem készülnek el október 13-ig az alábbiak, hiszen van, amihez hozzá sem kezdett:

  • művelődési ház – 180 millió
  • bölcsőde – 242 millió
  • csapadékvíz-elvezetés – 257 millió (erről ráadásul szeptember közepén kiderült, hogy Mogyoród nem nyert a pályázaton!)
  • közvilágítási hálózat bővítése – 5 millió
  • szilárd utak kiépítése ((Dózsa Gy. út, Bajcsy Zs., Béke és Mérleg utca) – 193 millió

azaz 877 millió forintnyi fejlesztésről valótlant állít.

Megjelent kampánykiadványukban az elkövetkező 5 évre is az imént leírt, nem megvalósult projekteket tűzik ki célként.

Tehát egyszer eredményként közli ezeket, mint 2014–2019 közötti főbb beruházás, máskor meg 2019–2024 közötti fejlesztéseknél sorolja fel ugyanazokat?! Egyre viccesebben hat, hogy ő hozta volna el Mogyoródra a bőségszarut, hiszen akkor nem kéne azokkal a beruházásokkal kampányolnia a következő ciklusra, amiket még pályázatból, hitelből és adókivetéssel sem tudott megvalósítani az előzőben.

Kétszer ugyanazt a dolgot nem igazán tisztességes eladni. Ilyenkor mindig csak az eladó jár jól, és valaki biztosan át van verve.