Kezdőlap Hírek Kampány helyett vandalizmus

Kampány helyett vandalizmus

419
0

Úgy néz ki, hogy a Paulovics Géza féle „független” csapat kampány helyett a vandalizmust választja. Ahogy a polgármester hazaért Madéfalváról, azonnal letépkedték Ribai Zoltán, a Fidesz-KDNP és a Mogyoródi Lokálpatrióták közös polgármesterjelöltjének és képviselőjelölt-társainak kihelyezett plakátjait, molinóit.

A jelek szerint a jelenlegi polgármester érvei elfogytak, nincsenek elképzelések, marad az agresszió. Ha ez a programjuk az elkövetkező 5 évre, akkor ez komoly aggodalomra ad okot. Letépkedik a plakátokat, molinókat a településen, amely bemutatja, hogy lehet másképp is. Lehetne tisztességgel és becsülettel is vezetni ezt a települést.

Paulovics Géza azon kívül, hogy közösségi oldalán handabandázik a fejlesztéseiről, semmi mást nem tud felmutatni. Egyik nap közzé tesz egy táblázatot, amely 2 milliárd forintnyi beruházást mutat ki (természetesen a fele sem igaz, mert a korábban feltárt ellentmondások mellett benne van a meg sem nyert csapadékvíz elvezetésre szóló pályázat, a művelődési ház és a bölcsőde is, és még sorolhatnánk.)

Majd következő posztjában már csak 1 milliárdos fejlesztést tud maga mögött. „Közel 1 milliárd forintnyi megnyert és kifizetett, megvalósított vagy megvalósítás alatt álló beruházás”. Egy hét alatt megfelezte az eddigi kampányszámait.:) Reméljük hamarosan eljutunk a valós értékig. Épp ideje lenne igazat mondani a mogyoródiaknak.

Egyet viszont tud, az ellenfelet le kell tépkedni, nehogy eljusson a mogyoródiakhoz az, hogy ezt másként is lehet.

Információink szerint az ügyből feljelentés lesz, illetve kamera rögzítette az elkövetőt.