Kezdőlap Álláspont FOKOZÓDIK A BOTRÁNY A KAPITÁNY ÜGYBEN

FOKOZÓDIK A BOTRÁNY A KAPITÁNY ÜGYBEN

951
0

A ripost.hu által közölt cikkben (https://www.ripost.hu/politik/alsogatyas-kepeket-kuldozget-magarol-a-mogyorodi-alpolgarmester-2106479/?fbclid=IwAR0hOftY3USl1Iw5bMlagbJqVlBMzWXp9F1ggFKuLo5yWbEG2LDVGnirQ0g) egyértelművé vált, hogy Kapitány Attila erkölcstelen nőügyei (inkább lányügyei) miatt reflektorfénybe került a mogyoródi „civil” üzleti kör. Érezhetően nagy a tanácstalanság körülöttük. Kapitány Attila sem tagadja, hogy a fotót tényleg ő készítette.

Paulovics Géza pedig lányos zavarában úgy nyilatkozott Kapitány Attila teste szerinte nem utolsó…

Nem igazából szeretnénk érteni mire is gondol, de ezek szerint bejön neki az alpolgármester.

Mogyoród közvéleménye felzúdult az ügyben.

Saját szavazói is valószínűleg elbizonytalanodtak, Paulovics számára is nagyon kényelmetlen az ügy. A pánik érezhető nyilatkozatából is, illetve a közösségi oldalakon más témákkal kapcsolatban is megfontolatlan bejegyzéseket és hozzászólásokat tesz.

Három nap van hátra az Önkormányzati választásokig, és Paulovics csapata több, egymást érő botránytól szenved. Egyelőre úgy tűnik, előre menekülnek és inkább a „nem hall nem lát” elv alapján várják, hogy túl legyenek a vasárnapi megmérettetésen. Nincsenek válaszaik, hisz több olyan téma merül fel, amelyre nem tudnak jó magyarázatot adni.

Paulovics Géza abban hitt, hogy a saját szavazóit legalább a választásokig tudja altatni, de Kapitány Attila botrányos fotójának története, nem csak őket, hanem az egész mogyoródi köztudatot sokkolta.

BKE