Kezdőlap Álláspont FÁJDALMAS DÍJ

FÁJDALMAS DÍJ

1178
0
Fotó: internet

A múlt heti alakuló ülésen a képviselők nem csak az új alpolgármester (Trabalka Szilvia) személyéről döntöttek, hanem a volt alpolgármester, Kapitány Attila számára közel 2 millió forintos végkielégítést szavaztak meg, mert október 13-án a szavazók kirakták a testületből.

Az alsónadrágos képéről hírhedté vált Kapitány Attila az önkormányzati választásokon nem érte el a képviselői mandátum küszöbét, így a következő 5 évben névlegesen nem vehet részt a testület munkájában.

Míg a vele együtt kieső Dr. Varga A. Tamást a Pénzügyi Bizottság külsős tagjaként visszamentették a döntések előkészítésébe – valószínűsíthetően azért, hogy a Hosszú Dűlős ügyeit elintézhesse -, addig Kapitány Attilától 3 havi illetmény összegének megfelelő végkielégítéssel elbúcsúztak.

Első ránézésre ez nem kevés, sőt egy választó szemével egyenesen felháborító lehet, de ezzel nyíltan vállalta Paulovics Géza, hogy nem kíván a későbbiekben együttműködni a bukott alpolgármesterrel.

Fotó: internet

További érdekessége viszont a dolognak – amit már korában megírtunk – , hogy az új alpolgármester mégis csak az a Trabalka Szilvia lett, aki igen jó viszonyt ápol Kapitány Attilával, így ezáltal mégis csak a testületben marad a volt alpolgármester szeme és füle…