Kezdőlap Sport BAJNOKCSAPAT

BAJNOKCSAPAT

647
0

Veretlenül lett bajnok a Mogyoród FC

A Mogyoród Football Club története második aranyérmét szerezte a Pest Megye III. osztályban. A bajnokságban 28 mérkőzés alatt 7 döntetlen mellett 21 győzelmet ért el a csapat.

Országos viszonylatban is kiemelkedő, hogy a Mogyoród FC-t a bajnokságban nem győzték le egyszer sem. Sidó Szabolcs vezetőedző elmondta, Mogyoród település büszke lehet erre a teljesítményre, hiszen veretlenül lett bajnok a mogyoródi csapat, ráadásul több mint 100 gólos gólkülönbséggel.

Arra a kérdésre, hogy mi volt a titka ennek a nagyszerű eredménynek, Sidó Szabolcs azt válaszolta, nagyon jó embereket hozott össze a sors, és egy jó közösséget tudtak alkotni, ez volt az alapja ennek a bajnoki címnek.

Álló sor balról: Kurucz Péter, Szabó Gàbor, Csorba László, Albert Álmos, Sidó Szabolcs vezetőedző, Helembai Tamás, Mihályi Tamás, Simon Károly intéző, Czinege László edző, Ribai Áron, Szabó Máté, Nagy Martin. Térdelők balról: Varga Màté, Vásáros Dániel, Bálint Dávid, Lakatos Roland, Krucsó Tamás, Veres Krisztián, Bencze András, Farkas Zoltán, Böde László. További csapattagok: Bánhegyi Bálint, Iglódi Kristóf, Erhardt Zoltán, Oroszi Benjámin, Lőrincz László, Borgulya Dániel

EZÜSTÉRMES FELJUTÓK

A Mogyoród FC II. is kiharcolta a feljutást

A klub nem csupán a bajnoki címet szerezte meg idén. A második számú csapatuk a Pest Megye IV. osztályban ezüstérmes lett, ezzel lehetőséget kapott osztályozó mérkőzésre. Mogyoród FC II. – Pilisvörösvár 2:1 arányban ezt a meccset is megnyerte, így a második számú felnőtt csapatuk is egy osztállyal feljebb léphet. Ribai Attila edző elmondta, külön öröm számára, hogy ezt a sikert egy olyan csapattal érték el, amelyben a labdarúgók többsége – 18-ból 12 játékos – mogyoródi fiatal.

Álló sor: Ribai Attila edző, Ribai Áron, Királypáli Zoltán, Bereczki Péter, Ribai Richárd, Lakatos Roland, Lukács Benjámin, Kralovics Máté, Jakab Sándor. Térdelők balról: Lévai László, Szigeti Márk, Juhász Gábor, Szakács Ádám, Tamás Ádám, Veres Krisztián, Nagy Martin. További csapattagok: Sarkady Bence, Zubivics Demeter, Zubovics Rudolf, Novák Flóriàn